Виктория: Моля се за баща ми

Булфото (архив)
share

Поп певицата Виктория Георгиева, която тази година представя България за втора поредна година на "Евровизия" е на двете крайности по скалата на щастието. Младата изпълнителка разкри, че наред с хубавите моменти, които я съпътстват и предстоят на песенния конкурс, тя се налага да се моли много за своя баща, който е тежко болен.

"Тази година аз лично много пораснах. В семейството ми се случи нещо, което не е свързано с ковид, откриха на баща ми диагноза, която ни разтърси. За жалост няма лечение. Ние правим всичко възможно да е още с нас. Не мога да приема, че той няма да продължи да живее, цялото ми семейство сме с него и се борим. Искам в Ротердам да пея за тати и вярвам, че той ще се подобри! Много вярвам!", откровена е Вики пред Мон Дьо в интервюто му за Нова телевизия.

Чуйте българската песен за Евровизия 2021

Гласовитата млада дама, която нашумя преди години като един от финалистите на "Х Фактор", не може да си обясни защо животът й дава хем щастието да се развива като изпълнител и да жъне успехите си, хем я посича с това жестоко изпитание. "Странно е, защото баща ми е страхотен човек. Пример за мен. Аз винаги съм искала да приличам на него. Той е от мълчаливите хора и приличам по характер на него. Когато седнем да вечеряме или да гледаме телевизия, не си говорим, сякаш сме на друго енергийно ниво", споделя талантливата варненка.

Водещи новини

Още новини