Българска порно звезда: Бях на яхтата на Абрамович

share

Българската порно звезда Виктория Радина в откровено интервю за в. "Уикенд" твърди, че е била на рождения ден на боса на Челси Роман Абрамович на неговата яхта.

На партито е имало и други българи, но кои са нашенските ВИП персони, докоснали се до милиардера тя отказа да съобщи. Според Радина Абрамович попитал гостите си коя певица искат да извика. Един от присъстващите казал Бионсе. По това време черната перла е била на турне. Руският олигарх се обадил по телефона и Бионсе пристигнала на яхтата след два часа. Хонорарът й бил 1 млн.долара. Не съм била любовница на Абрамович, уточнява в интервюто Радина.

Тя споделя, че единственият българин, който може да се похвали, че е бил с нея е босът на бившата СИК Красимир Маринов - големия Маргин. С него се запознали още когато бъдещата порно актриса била на 15 години. В началото връзката ни беше платоническа, разказва Радина. Впоследствие благодарение на връзките на порно продуцента Пиер Удман тя попаднала в компания, където се запознала с Майкъл Джексън и Парис Хилтън.

Водещи новини

Още новини