Биляна Дол хванала Валери Божинов с моделка

Инстаграм
share

Валери Божинов е болен от мъжки вид нимфомания! Състоянието, което при силния пол се нарича "сексохолизъм", представлява маниакален безпорядък от сексуални връзки, най-често само за една вечер, пише "Уикенд".

Заради това Божинката вече изгуби жената, с която прекара почти 4 години – сръбкинята Биляна. Очарователната брюнетка съобщи публично, че го напуска. "Не става въпрос, че съм спряла да го обичам, но неговите болни инстинкти и необходимостта да ги задоволи ме нараниха като жена", обяви 44-годишната сръбкиня би дузпата на неверния футболист.

Говори се, че конкретния повод е изневяра на футболиста с манекенка, която заработва като елитна проститутка. Биляна получила безспорни доказателства за прегрешението му, а пипнатият едва ли не на калъп Божнов си признал. Обещанията му, че това няма да се повтори, не трогнали сръбкинята и тя си събрала багажа.

Публична тайна е, че по време на връзката им Биляна нерядко го е подозирала и дори уличавала в секс с "малки котета". Така Божинов наричаше удоволствията за по една или няколко вечери, които си водеше от София, докато играеше за "Партизан" (Белград). В повечето случаи ставаше въпрос за оборотни девойки от нощните заведения, с които Валери си пишеше по скайпа. Той ги сваляше с лафове като "Малко коте, секс има ли?", а после им плащаше пътуването до Белград.

Повече четете ТУК

Водещи новини

Още новини