Биляна и Валери пак се разделиха!

  • 07 януари 2020 12:05

  • 6165
  • 2
Биляна и Валери пак се разделиха!
© instagram

Никакъв късмет няма Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб,  нито в любовта,  нито във футбола.

Бившия нападател на сръбския Партизан остана с пръст в уста за Нова година,  след като любимата му Биляна Дол го изостави. След кратко примирие между двамата Биляна отново се прибра в родния Белград. Красавицата посрещна там 2020 година в изцяло женска компания. Брюнетката се отдаде на щури вечери в едни от най-скъпите заведения в сръбската столица. Биляна не спира да пуска снимки в мрежата и да обяснява, че се чувства много щастлива. На нито една от тях не фигурира Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб.

След като двамата се разделиха преди няколко месеца, а после пак се събраха, явно вятърът на любовта ги отнася в коренно различни посоки и те отново загърбват взаимоотношенията си. Валери от своя страна беше самотен по празниците. Около Коледа той се събра за кратко с Ники Михайлов и Николета. През останалото време Валери бе изцяло в мъжка компания. Според слуховете Биляна Дол от известно време изобщо не припарва до България, а срещите й с приятелката и бившата съпруга на Валери -Николета, стават все по-редки.

Божинов, Михайлов и Николета се събраха

За футболиста се оказа трудна задача да се намери постоянна половинка в живота и футболен отбор, в който да финишира кариерата си след като напусна Ботев (Враца), нападателят отново остана без клуб. Сега той отново се мъча да се завърне в Италия, но за съжаление не в големите грандове. Според издания на Апенините Валери Е осъществил разговор Със спортния директор на Ливорно Виторио Кодзела, който открива нападатели за големия футбол. Божинов, който скоро навършва 34 години,  идеален за Ливорно,  тъй като е свободен агент и няма да се плаща трансферната сума за него, пише "България Днес".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#happynewyear2020

A post shared by (@biljanadoll_official) on

Последвайте канала на

Novini.bg
6165 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Роналдо

2020.01.08 | 14:28

2

съсипахте го тоя футбол с вашата чалга и проституция

2020.01.07 | 12:34

1

Луе луеее, к'ва трагедия за цялата нация. Бойко Борисов е виновен, оставка, оставка, оставка....

Добави коментар

Водещи новини