Калканджиева: Дарина Павлова ми отмъкна лиценза

Булфото
share

Попаднах в десетката на Мис Свят 1995г ., а другото го измислиха българските медии”, шокиращо признава новоизпечената водеща на съпругите по “Станция Нова”.

Жени твърди, че за нея било важно, че стигнала до полуфинала при 85 участнички в конкурса, останалото било без значение.

Не било вярно и че Красимир Маринов – Маргина, с когото години наред й приписват любовна авантюра, я е посрещнал тогава на летището. Просто излитал или кацал отнякъде, продължава екс миската.

Шефката на “Визаж” разбива и мита, че е избягала като тийнейджърка в Италия заради подземния бос Георги Илиев. Тяхната връзка била само платоническа. Преди да отпътува за Ботуша, Калканджиева била сервитьорка и барманка. Родителите й искали да я научат на труд и още като ученичка през летните ваканции я пращали на село да събира сено.

А колкото до конкурса “Мис България” - Дарина, съпругата на Илия Павлов, успяла за малко да й отнеме лиценза с много пари и връзки, обяснява миската. Още няма официални данни от полицията, кой е посегнал на красавицата при нападението срещу нея, вследствие на което тя има белег за цял живот.

След като Жени и съпругът й Тачо напуснали къщата си в Драгалевци и се преместили в апартамент в града, в нея се снимат реклами, сесии, филми и клипове на агенция “Визаж”.

Водещи новини

Още новини