Берлускони с таен подарък за юбилея на Дарина

  • 16 юни 2013 07:58

  • 6996
  • 6
Берлускони с таен подарък за юбилея на Дарина
©

Бившият премиер на Италия Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 е изпратил много личен дар на Дарина Павлова по случай 50-годишния й юбилей, съобщава  „Монитор”, позовавайки се на присъствали на събитието.

Вдовицата на Илия Павлов отпразнува рождения си ден в петък вечерта в специално нает за случая дворец в Рим, като събра над 300 гости от световния хайлайф.

Според предварителните информации 76-годишният медиен магнат не фигурирал в списъка на поканените, тъй като Дарина била засегната от връзката му със значително по-младата от нея Франческа Паскале. Според очевидци обаче в малките часове на нощта Берлускони все пак се явил на партито въпреки надвисналите над главата му черни облаци заради делото „Рубигейт”.

Какъв точно е бил подаръкът на Силвио и какво е гласяло посланието към бившата му изгора обаче остана тайна, която само Павлова можело да разкрие.

Партито на богата вдовица, родена в Казанлък, минало под символа на българската роза. Навсякъде в двореца били разпръснати живи цветове от уханното растение, а и самата рокля на Павлова била в рози. Да уважат юбилярката се събрала голяма част от елита на италианския артистичен и медиен свят, но също и гости от Холивуд и Лос Анджелис, където Дарина бе на едномесечен гастрол с тв предаването си „Сънувайки Италия”. Най-ярката звезда обаче била Орнела Мути, довериха очевидци. От българска страна Дарина била уважена от най-близките си приятели, сред които и Марта Вачкова. Естествено, за празника й се събрали и трите й деца - заварената й дъщеря Венцеслава пристигнала от Дубай, Паола – от САЩ, а Илия Павлов–младши - от Швейцария.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6996 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.06.26 | 14:02

6
Типичен нашенски боклук!Ако беше жив 'зъбчето",сигурно до сега (чисто по нашенски) да е сменил с някой подобен боклук,я моделка,я някоя "фолкдива",а тя -да "диктува" модни тенденции в някой бутик по 'Витошка".Жалкото е,че всички ние,не отбелзваме факта чий пари харчи.Ами това са нашите пари-до стотинка!А ние го приемаме за даденост!

2013.06.21 | 23:10

5
Когато мутрата "заспи"-мутресата се събужда.И то какво събуждане!
123

2013.06.21 | 23:10

3
СЪС СИГУРНОСТ ПОДАРЪКА Е ВИБРАТОР....

2013.06.21 | 23:10

4
Vze mi dumata ot ustata - vibator inkrustiran s diamanti
Иван

2013.06.21 | 20:34

2
В ОТГОВОР НА 5 Кои пари харчи бе боклук ? Илия Павлов е бил умен и предприемчив съответно е успял да натрупа богатство, а ти мръсна гнидо си заслужаваш съдбата да бъдеш беден и да злорадстваш цял живот ! Какво направи ти през мизерното си съществуване, че смееш да надигаш глава и да коментираш хора, които са на космически години от теб ? Трябва да го приемете, че 1-2 поколения след вас ще бъдат експлоатирани и евентуално техните деца ще бъдат средна класа! Обвинявате всички за вашия собствен мързел ! Няма кой да ви даде на готово! Стягайте са за бачкане, бачкане и пак бачкане ! ТОВА Е КАПИТАЛИЗМА !
bbb

2013.06.19 | 20:56

1
защо си мислите че Берлускони е отразява

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини