Уникален тв скандал между Евгени Минчев и Жени Калканджиева!

  • 26 май 2011 20:37

  • 20494
  • 5
Уникален тв скандал между Евгени Минчев и Жени Калканджиева!
©

Страхотен скандал се е разиграл по време на снимките на стартиращото през следващата седмица тв риалити "Черешката на тортата".

Светският лъв Евгени МинчевЕвгени Минчев Първият светски хроникьор у нас Евгени Минчев е роден в деня на падналите - 2 юни 1963 г. в буквално разбил психиката модната шефка Жени Калканджиева, принуждавайки я да изпадне в истерия.

Идеята на формата е всяка делнична вечер по една известна българска личност да приема в дома си четири други звезди. Домакинът ще има задачата да направи за гостите си парти, на което съпричастни ще станат и зрителите.

Сред първите престрашили се да домакинстват са Иван Лечев, Димитър Ковачев - Фънки, Вики от "Мастило", Свилен от "Остава", Райна, Графа, Божана Филипова, Маги Желязкова, Дим Дуков, Евгени МинчевЕвгени Минчев Първият светски хроникьор у нас Евгени Минчев е роден в деня на падналите - 2 юни 1963 г. в, Сашка Васева, Цветелин Кънчев и Георги Мамалев.

Всеки ден – от понеделник до петък, от 20,00 часа, по един от тях ще приема в дома си четирима други също известни и забавни персони. В края на работната седмица с гласуване помежду им ще бъде излъчен носителят на почетния плакет "Перфектният домакин".

Според изтеклата от вече записаните няколко епизода информация капризите на Евгени МинчевЕвгени Минчев Първият светски хроникьор у нас Евгени Минчев е роден в деня на падналите - 2 юни 1963 г. в са подлудили Жени Калканджиева.

Ексманекенката е стигнала до нервен срив и дъжд от сълзи, заради които проклела деня, в който се е съгласила да участва в шоуто.

Първият от седмичните победители е лидерът на Евророма Цветелин Кънчев. Той впечатлил музикантите Вики от Мастило и Свилен от Остава, както и тв звездите Божана Филипова и Дим Дуков, като им осигурил незабравимо преживяване в балканската си хижа.

Кънчев собственоръчно уловил риба и брал коприва от майката Природа, за да нагости другите ВИП персони. Истинската черешка на тортата били ездаческите умения на домакина, които той демонстрирал с породистия си кон.

С далеч по-скромни, но все пак впечатляващи умения блеснал Димитър Ковачев-Фънки. Музикалният експерт оставил поп фолк иконата Сашка Васева да му пее на ухо любимите си песни, като през почти цялото време правел всичко възможно, за да докаже, че може да куфее и на чалга.

 

20494 5

Свързани новини

Свързани галерии

Коментари 5

Добави коментар

2014.09.09 | 10:55

5
Венето, ти си правена от минет!
FM

2014.09.09 | 10:54

4
Сигурно и двамата са били в цикъл.
възмутен

2014.05.08 | 23:39

3
Евгени Минчев е цигански педераст от Пазарджик, не мага да разбера защо го титлуват ЛОРД? Кой раздава английски титли на педерасти? Срам и позор !!! ТВ7 трябва да изгони педерастите или рейтинга и главоломно пада!!!!!
Ами Елтън Джон?

2014.02.26 | 17:11

2
То и Елтън Джон е педераст, ама това не му пречи да е с благородническа титла. :)
bg

2014.02.02 | 20:16

1
Е тази Жени тотално ме разсмя ............... оле не е истина направо, тя жената лъжата за нищо си е няма

Добави коментар

Водещи новини