Юлияна Дончева: Страх ме е да не се парализира съпругът ми!

Интернет
share

Ексдепутатката Юлияна Дончева и 16-години по-младият й съпруг Станислав Недков-Стъки отново преживяват тежки моменти.

Борецът в професионалната лига ММА е с контузия по време на тренировка и в последните дни се придвижва с патерици. Това припомни на семейството миналогодишните травми, заради които Стъки бе на инвалидна количка, а жена му бдеше над него като орлица и задоволяваше всичките му нужди. „Страх ме е мъжът ми да не се парализира!“, притеснява се Дончева. В същото време тя се гордее с факта, че Станислав е единственият българин, достигнал до най-високото ниво в смесените бойни изкуства на турнир на Американската федерация и е победил бразилец в родината му пред 18 хиляди зрители на живо.

„Когато вечерта след състезанието излязохме, просто не можехме да се придвижваме от фенове и почитатели“, припомня си Юлияна. Тя неизменно е в залата по време на турнирите на Стъки, но не крие, че никога няма да свикне да гледа как любимият й се бие. Двамата не са се отказали от идеята да си имат собствен наследник, въпреки че ексдепутатката е на 46 години.

Бракът им е почти безпроблемен, а брюнетката признава, че сега обича Станислав още повече, отколкото в началото на връзката им. „Открих още, че той се опита и успя да промени нещата, които ме притесняваха в неговия характер - признава влюбената бизнесдама. - Той не беше съжителствал дълго с жена, водил е ергенски начин на живот. Но промени навиците си така, че да живеем много спокойно. Но най-ценното е, че не мрънка, не се оплаква, не пада никога духом, каквото и да се случи. Той е бойният дух на семейството.“

Откакто Станислав Недков и Юлияна Дончева сключиха брак, 16-годишната им разлика в полза на булката непрекъснато бърка в очите на зложелателите им. Красивата брюнетка е забранила на себе си и на близките си да четат каквито и да било коментари за нея или пък за семейството им. „Затворили сме се в малък свят, в който допускаме само близки и приятели. Не се натоварваме с отрицателните емоции на комплексари, защото това са точно такива хора“, коментира Юлияна пред журналистката Емилия Димова. Т

я се гордее с факта, че има собствен бизнес и държи няколко магазина за италианска мода в София, защото това й дава възможност да е независима и да не прави компромиси в личен или в професионален план. В същото време смята, че ако жената печели повече от мъжа си и спекулира с това, тя може да потисне половинката си. При тях двамата със Стъки няма такава опасност, защото и двамата имат добри доходи, въпреки че произхождат от небогати семейства.

„Като студентка дойдох в София съвсем сама, с 20 лева в джоба. Разчитала съм изключително и само на себе си. Не съм имала роднини, приятели, познати, които да ми дадат начален тласък в работата“, припомня си Юлияна. Стъки пък признава, че баща му работел в соцмесокомбинат, а майка му - в завода за цветни телевизори във Велико Търново, но рядко имали в хладилника луканка, а телевизор си купили след дълго чакане.

Сега и великотърновският, и софийският дом на семейството са луксозно обзаведени. Стъки и Юлияна се подкрепят във всичко. Двамата заедно се впуснаха в надпреварата за кмет на Велико Търново на изборите през есента, но Дончева успя за се класира едва трета след кандидатите на ГЕРБ и БСП.

За нея обаче това е голям успех и окрилена от любовта, тя се надява да направи още много в политиката и бизнеса и ако Господ реши, да роди на младия си съпруг и наследник. Синът на Юлияна от първия й брак - Йоан-Дако, често пътува заедно с майка си и пастрока си по турнири из цял свят и нескрито се увлича от борбата, макар и любителски.

Водещи новини

Още новини