Део: Започнах да се друсам от скука

share

Главният редактор на Dancing stars решил Део да сподели в предаването за зависимостта си към наркотиците в миналото. Това разкри самият Део във "Всяка неделя". Той разкри подробности около миналото си и борбата с дрогата, като се надява повече да не му се случва такова нещо.

"Хванал съм като за сламка, направих си лодка, къща, дворче", каза Део, имайки предвид новата си приятелка - партньорката му от танцовото риалити Елена.

Део сподели, че е лигльо и доста чувствителен, но Елена от своя страна не потвърди това.

"В семеен план преживях нещо много тежко и страшно - загубата на втория ми баща. Колкото беше ужасно, толкова ме освободи, от някакви страхове", сподели още Део.

Той прибягнал до дрогата от скука, не че е бил сърдит на нещо. От бара, от нощния живот, от 24-часовите дежурства, от компанията и започнах с наркотиците, спомня си Део.

Много ме дразни нелюбезността, като не се прави място на възрастните хора.

Не тръгват да ме бият хората, радват ми се, усещат увереност в мен. Може би, със симпатията и някаква сила съм натрупал.

Занимавал съм се с хип-хоп преди, но оттогава са минали доста години. Много обичам да танцувам, голяма ми е тръпка, разказа Део за участието му в танцовия формат.

Стелла и Наско са много добри, призна Део.

Той разкри, че много се дразни на пушенето и много му харесва, че е прието да не се пуши в заведенията у нас.

Водещи новини

Още новини