Апаши тарашиха апартамента на Део и Лора Караджова

  • 24 август 2012 13:03

  • 2754
  • 0
Апаши тарашиха апартамента на Део и Лора Караджова
©

Семейното гнездо на тв звездата Део и половинката му Лора Караджова е било обрано преди два дни. Наглите апаши са отмъкнали плазма, лаптоп и злато, разказаха съседи на бившия барман.

Докато двамата се забавлявали навън, около 23:00 ч апартаментът му на ул. "Бунтовник" в столичния квартал "Лозенец" е бил разбит, пише Faktor.bg. Никой от съседите обаче не е станал свидетел на обира. Полицаите, които са дошли на следващия ден, само са констатирали престъплението и са започнали разследване, което обаче отчаяният Део не вярвал, че ще приключи успешно.

Бившият барман не можел да си намери място, защото са отмъкнали една от най-ценните му вещи - златният пръстен на покойния му баща, заедно с още 14 грама злато, описано от МВР. Това е поредният обир в блока на Део, в който негови съседи сложиха блиндирани врати, след като бяха опарени от наглите крадци, които вилнеят из квартала през лятото. Полицаите обаче така и не могат да открият виновниците, а версията им на този етап е, че става въпрос за сръчни ключари, тъй като при повечето кражби няма разбити врати, а само майсторски отворени ключалки.

Последвайте канала на

2754 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини