Ето най-сексапилните баби на България (снимки)

share

За четвърти пореден път избраха навръх Бабинден носителката на титлата Мисис Баба - България 2013. За втори път конкурсът се превърна в международен и беше титулувана и международна победителка.

Победителка в състезанието за нова най-прекрасна родна баба стана Татяна Трайкова. Тя е софиянка и по професия е ивент мениджър. Има внучка на 4 месеца – Габриела. Сред хобитата й са ски, тенис, безмоторно летене, парашутизъм и йога. Короната й беше връчена от миналогодишната победителка „Мисис Баба“ 2012 – Ваня Георгиева.

Над 300 кандидатки от цялата страна заявиха желание да участват в надпреварата. Целта на този конкурс е да даде пример за съвременна баба – поддържана, със самочувствие, лично пространство, работеща, щастлива и радваща се на живота любяща майка и баба. Първата носителка на титлата „Мисис Баба 2010“ – Капка Амзина, беше домакин на надпреварата за “Grandma Universe“ 2013 и сложи короната върху главата на втората носителка на тази титла в света. Това беше Марлени де Рейес от екзотична Гватемала. Марлени де Рейес е на 43 години. Има 4 деца – 2 момичета и 2 момчета. Има 5 внуци. Ръководи фирма, лицензирана от гватемалското правителство за обучение на шофьори и издаване на лицензи за управление. Заедно със съпруга си се занимават с мисионерска дейност и подпомагат бедните хора в различна държава.

Водещи новини

Още новини