Коцето Калки показва извънбрачния си син

share

Костадин Георгиев или Коцето Калки е известен с много неща като кариерата си на певец и актьор, завършил и практикуващ заболекър, отявлен будист...Оказва се обаче, че далеч не знаем всичко за него.

Защото известният с дългата су буйната си руса коса музикант има извънбрачен син, който до момента е пазил в абсолютна тайна, пишат от Nova.

Момченцето е на почти две години и по думи на певеца, не е грешка, а абсолютно планирано, плод на "колегиални отношения" с майка му: "Поддържаме много добри взаимоотношения, но не мога всичко да кажа. Считам, че хората на изкуството имат особени гени, които трябва да се предадат на поколенията", каза той.

Въпреки че не живее с детето, Коцето споделя, че помежду им има много любов, а законната му съпруга изцяло подкрепя отношенията им.

За да скрие максимално от медиите съществуването на малкия, музикантът не издава името му и го нарича с псевдонима Лама Тео.

Феновете на Калки и групата му "Медикус" обаче, ще могат на живо да се запознаят с момченцето на бенефисния концерт на Коцето на 9 декември в Театъра на армията.

По случай 50 години на сцената певецът е решил да представи детето на живо и да разбули тайната около него.

Водещи новини

Още новини