Николета превзема модния бизнес! Създаде първата си колекция бански костюми

Фейсбук
share

След като бе рекламно лице на толкова много брандове за всякакъв вид облекла, Николета Лозанова реши да започне да развива своя собствена марка и да навлезе по-навътре в бизнеса. Е, вече всичко това е факт, съобщава HotArena.

Най-успешната ни плеймейтка създаде "NL 4 YOU". Вече е направила място на своята "рожба" в социалните мрежи, както и специален уебсайт, които съвсем скоро ще започнат да функционират.

А какво точно предлага брандът на Ни Ло? Първоначално половинката на Ники Михайлов ще стартира с бански костюми, кройките на които са направени по нейни идеи. Със сигурност всеки един модел от тях ще бъде ултра секси, тъй като самата дума "секси" е като аналог на името "Николета Лозанова". Първият артикул е розов бански от две части, който е интерпретиран доста оригинално - хем представлява отделни половинки, хем е цял.

Ето какво написа брюнетката в нета, за да представи новото си начинание:

Отдавна не съм ви скандализирала, шокирала и разгорещявала! Сега ще го направя с гръм и трясък, както само аз го мога....обожавам да виждам потенциални конкурентки, секси и забележителни. С тази мотивация създадох и първата си колекция бански костюми, авторска, заредена с много страст. Това лято ще бъде по-вълнуващо от всяко, а дрескодът е само и единствено един - @nl.for.you ! Are you ready?!

Водещи новини

Още новини