Иво Аръков кръшнал на Мария Илиева с Мика

share

Лъсна истината за един от най-обсъжданите любовни триъгълници в родните ВИП среди. Актьорът Иво Аръков най-сетне се престраши да признае, че е имал връзка с Мария Илиева, която обаче е приключила много бързо заради изневяра.

Оказа се, че Аръков не си поплюва и сменя жените като носни кърпички. Именно той е бил причината с Мария Илиева да се разделят, пъхайки се в леглото на Мика Стоичкова, съобщава "България Днес", като се позовава на достоверни източници.

Младокът е преценил, че да прелъсти щерката на Камата ще му е много по-изгодно, а и познавайки палавия нрав на Илиева, не е бил сигурен в бъдещето си с нея.

Наранена от предателството на младия си любовник, Мария Илиева бързо е сложила край на отношенията си с него. Певицата разкарала кръшкача, който пък скорострелно се събрал с Мика, за да не остане от два стола на земята.

Именно оттогава датира омразата между дъщерята на Стоичков и поп изпълнителката, която в последните месеци ескалира до краен предел.

Мика даже обвини певицата, че тя е поръчала побоя над Аръков. Мария пък от своя страна отсече, че актьорът по никакъв начин не я вълнува, за да му праща биячи.

Водещи новини

Още новини