В роклите на Кейт има прекалено много въздух (снимки)

share

Завихреният въздух от кралския хеликоптер стана причина за този магически момент от посещението на принц Уйлям и Кейт по време на посещението им в Австралия. Още преди да заминат за отвъдморската територия на кралската корона кралица Елизабет II деликатно намекнала на своята снаха да внимава с модните си тоалети.

88-годишната кралица споделила със стилистката на двореца Андела Кели, която от 20 години е дизайнер на дрехите на кралското семейство, че "в роклите на Кейт има прекалено много въздух". Елизабет II специално споменала дължината на роклите й, които тя препоръчала да бъдат малко по-дълги. Очевидно херцогинята на Кейбридж е пренебрегнала съветите на Бъкингам - но това ще й е за последно.

Конкретен повод за категоричното решение на британския монарх станаха снимките на непрофесионалната фотографка Даян Морел, която единствена успяла да заснеме смущаващият епизод от посещението на Кейт и Уйлям в Блу Маунтийн. След като компрометиращите снимки се появиха в някои британски издания, кралицата е разпоредила пълна инвентаризация в гардероба на Кейт и отсега нататък всички "въздушни тоалети" ще бъдат поставени под забрана.

Вижте още: Кейт заголи бедро в Нова Зеландия


 

Водещи новини

Още новини