И Пол Маккартни бил подслушван

Getty Images
share

Бившият участник в легендарната група „Бийтълс" Пол Макартни заяви, че има намерение да се обърне към полицията във връзка с това, че неговата гласова поща по- рано навярно е подслушвана, съобщава Би Би Си.

Намирайки се в САЩ певецът заяви пред журналисти, че иска да обсъди с полицията, твърденията на бившата му съпруга Хизър Милс за това, че неговия телефон е бил подслушван.

В сряда, бившата му съпруга заяви пред пресата, че един журналист от Mirror Group й признал, че е подслушвал телефона й през 2001 година.

Припомняме, че скандалът с подслушването доведе до закриването на News of the World на Рупърт Мърдок. Приемникът на легендарният телевизионен водещ Лари Кинг- Пирс Морган, който в края на 90-те и началото на 2000 година бе главен редактор на The Daily Mirror, по-рано тази седмица бе принуден да опровергава участието си в подслушването на телефонните разговори и по- точно тези на Макартни и жена му. Британските парламентаристи настояват Морган да отговори на въпроси, които имат към него от комисията, занимаваща се със скандала.

Водещи новини

Още новини