Мемоарите на Хуанес (снимки)

Getty Images
share

Колумбийският певец Хуанес се пренасочи към писането.

Музикантът издаде автобиография, която се казва "В преследване на слънцето". Освен интересни моменти от живота на Хуанес, книгата съдържа и много непоказвани досега негови снимки, разказва БНТ.

Разочарован от разпадането на своята група "Екимосис" и притеснен, че няма да има бъдеще в музиката, Хуанес продава имотите си в Колумбия и тръгва да си търси късмета в САЩ. Когато музикантът хваща самолета за Маями, никога не е предполагал, че ще постигне такъв успех. Само три години след пристигането си в Америка той става притежател на две награди "Грами" и започва да изнася концерти на места, каквито единствено си е мечтал да посети.

През годините Хуанес започва да събира снимки на всички места и събития, които посещава, и наскоро решава да ги помести в книга, за да може да ги сподели със своите фенове. Никога обаче не е планирал да пише.

"Случи се в период, когато трябваше да прекратя музикалната си кариера за известно време. Прекарах няколко месеца вкъщи. Следобедите сядах на компютъра в кухнята и пишех. Беше доста освежаващо да си припомня детството и да си изясня много неща от миналото", споделя Хуанес.

Автобиографията "В преследване на слънцето" може да се намери на книжния пазар на английски и испански език.

Водещи новини

Още новини