Мерилин Монро в комикс

  • 25 април 2013 08:07

  • 2686
  • 0
Мерилин Монро в комикс
©

Животът на Мерилин Монро е изложен в нов биографичен комикс. Цветните картинки проследяват забележителни моменти от личните преживявания и кариерата на филмовата звезда.

"Почит към Мерилин Монро" - така е озаглавен биографичният комикс, който отразява колоритната история на холивудската актриса, предаде БНТ.

Рисуваната книжка е 33 страници и в нея са побрани едни от най-значимите моменти от живота на звездата. Комиксът я показва още преди тя да се прочуе с прозвището Мерилин Монро. Нейното истинско име е Норма Джийн-Бейкър.

Едва на двуседмична възраст тя започва да обикаля различни приемни семейства. Цветните картинки разказват също за първия брак и първия развод на актрисата. На 16 години тя се жени за Джеймс Дохърти, а след четири години те се разделят.

Комиксът отразява първите плахи опити в киното на Мерилин Монро, както и нейния възход към славата. Набляга се на кариерата й на русокоса поп икона и най-вече на наследството, което тя оставя в популярната култура след преждевременната й смърт през 1962-ра година.

Последвайте канала на

2686 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини