Топли предложения за зимата от Deichmann

share

Капризите на времето са без значение, защото новите модели обувки и ботуши съчетават всички необходими качества.

Подплатени са с мека кожа и са много топли, изключително удобни, с равни подметки с грайфер или със стабилен ток. Приложими за всякакви условия – в града или в планината.

Ботите обичат есента...

За не толкова студените дни се радваме на разнообразие от боти. Те са отново на мода, с връзки или закопчалки.

И като споменахме връзките нека не забравяме да отбележим, че класическите грубовати обувки тип „кубинки” и „бомбета”, присъщи за силния пол, оставят своя отпечатък и в дамската мода през сезон есен/зима 2011/2012.



Ние сме мъжки момичета и харесваме да заимстваме от мъжкия гардероб всичко, което би подчертало модерния ни вид. Страстта ни към изисканите обувки с връзки можем да задоволим с новите есенни модели, с които се чувстваме като денди-дами....

Това което ни харесва в есента е, че можем да си позволим по-груби обувки. Независимо дали в планината или в топ 3 на модните тенденции, стабилните боти с планинарски елементи ще подчертаят нежния ни чар и ще ни поведат с бърза крачка към върха.



Грубите тип „работнически” боти с дебели подметки с грайфер и тежки катарами отдавна не са запазени само за силния пол, нито са само за тежка работа. Съчетани с плътни плетени чорапи над коляното и къса вълнена пола, ще ни направят просто неустоими.

Да, обичаме ботите, но ботушите са ни слабост...

Един поглед към предстоящия сезон ни отвежда в зимата. За студените месеци Deichmann ни дава голям избор от стабилни ботуши с богато украсен кант от дългокосместа кожа.

Дали като топла подплата или като декорация на шафта на ботуша – пухкавата кожа „наднича” от всички шевове и ни помага да изглеждаме миловидно и да постигаме всичко, което искаме от другия пол с лекота.

Макар да сме дами, любимият ни девиз винаги е бил 'Един за всички, всички за един...', за това се радваме на сезона на ботушите, когато поне малко можем да се почувстваме като истински мускетари.

Ботушите за езда ще бъдат много модерни този сезон и ние смятаме да не подминаваме тенденциите.Съвременнен благороднически вид ще постигнем с връзки и катарами.



Независимо дали ще изберем класическо черно или плътно кафяво в нюанс коняк – новите модели придават на класическия жокейски вид специален чар.

По отношение на аксесоарите при моделите за студените сезони хит са катарамите, които заедно с циповете придават на ботуша небрежен рокерски шик или лека екстравагантност.

Естествено, че винаги искаме да сме забележителни и... да ни забелязват, ето защо основната тренд-тема на сезона еднозначно ще бъде кожата с дълъг косъм.



Невероятно меки…едва ли има горна част на ботуш, на който през идната зима ще липсва украсата от пухкава изкуствена кожа.

Есенните тоналности на кафявото са винаги актуални и модерни, а черното си е класика. Сивото отново е актуално, като този цвят се допълва особено изискано с набирания и стилни катарами.

След като разгледахме огромното разнообразие от модели при Deichmann, за нас е вече ясно: това определено ще е „нашата“ зима!

Водещи новини

Още новини