Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

  • 30 септември 2024 09:06

  • 2649
  • 0
Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври
©

Астро-аспекти

На 30 септември Марс тригон Сатурн

На 1 октомври Слънце съвпад Меркурий

На 2 октомври Новолуние във Везни и частично слънчево затъмнение

На 3 октомври Слънче съвпад с Лилит (Черната Луна)

На 4 октомври Венера тригон Сатурн

На 6 октомври Меркурий квадрат Марс

Луната през седмицата се движи през знаците – Дева, Везни и Скорпион

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 3, 4, 6 (след 11:10ч) октомври

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 4, 5, 6 октомври

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно. 

02.10. 00:44 - 02.10. 01:21
04.10. 13:41 - 04.10. 14:23
06.10. 01:53 - 06.10. 02:35

Овен – Тази седмица ще бъдете по-фокусирани върху практическите въпроси и планиране на бъдещето. Звездите ще ви благоприятстват и ще ви насърчават да се възползвате по различни начини. Някои събития ще ви принудят да действате импулсивно. Не се поддавайте на първичните емоции. Укрепването на основата на вашата връзка може да бъде приоритет за вас в следващите дни. Възможно е да се появят различия с близките ви хора. Важно е да сте дипломатични и състрадателни в подхода си и да се стремите към разбиране и компромиси.

Благоприятни дни – 05, 06.10.

Бъдете внимателни – 02, 03.10.

Телец – Ще бъдете съсредоточени върху изграждането на кариерата си или други лични цели. Тази седмица ще ви донесе някои нови предизвикателства. Ще имате повече енергия, но със затруднено фокусиране. Стойте далеч от приятели или роднини, които се възползват от вас. Отдайте се свободно на сетивните удоволствия, излезте с приятели сред природата. Ако сте планирали пътуване или екскурзия, уикендът е подходящото време да го направите. Бъдете гъвкави и адаптивни в подхода си към любовта и връзките. 

Благоприятни дни – 30.09.; 01.10.

Бъдете внимателни – 05, 06.10.

Близнаци – Седмицата е благоприятна. Някои от поставените цели ще бъдат постигнати. Отлично време да се съсредоточите върху развитието на нови умения или да предприемете предизвикателни проекти, които могат да помогнат за подобряване на кариерното ви развитие. Когато става въпрос за сърдечните въпроси, вашата харизматична аура ще привлича потенциални партньори към вас, което ви дава достатъчно шансове да влезете в осмислени взаимоотношения. Харчете пари само за нещата, от които се нуждаете. Опитайте се да подредите разумно приоритетите си.

Благоприятни дни – 02, 03.10.

Бъдете внимателни – 30.09.; 01.10.

Рак – Обърнете повече внимание на домакинските задължения. Опитайте да промените обичайното състояние на нещата в ежедневието: сега ще можете да създадете по-добри условия за семейството си. Тези, които вече имат връзка, трябва да се постараят да укрепят отношенията си, като изразяват открито желанията си. Подгответе се да преодолеете новите предизвикателства, които идват. Сега е подходящо време да се освободите от всичко, което ограничава свободата ви и ви дърпа назад. С ентусиазъм ще преследвате своите мечти и страсти.

Благоприятни дни – 30.09.; 01.10.

Бъдете внимателни – 02, 03.10.

Лъв – През тази седмица ще сте склонни да поемате рискове и да инициирате нови проекти или бизнес начинания. Не забравяйте да се вслушвате в нуждите на тялото си и да се фокусирате върху здравето си. Може да възникват някои проблеми, които ви причиняват сериозни съмнения. Едно е сигурно: чувствате се претоварени. Дисбаланса в емоциите може да причини стрес и напрежение във вашите взаимоотношения. Може да се наложи някаква саможертва или отказ от нещо, което вече не ви служи.

Благоприятни дни – 02, 03.10.

Бъдете внимателни – 05,06.10.

Дева – Новата седмица получавате вълна от целенасочена енергия, която ви прави доста по-амбициозни. Ще бъдете настоятелни и директни в преследване на вашите желания и цели. Останете бдителни и подготвени за евентуални трудности, както и бъдете отворени и възприемчиви към нови преживявания и взаимоотношения. В любовния живот може да се почувствате по-общителни, екстровертни и нетърпеливи, готови да изследвате нови романтични възможности.

Благоприятни дни – 05,06.10.

Бъдете внимателни – 30.09.; 01.10.

Везни – Вдъхновението ще бъде ваш постоянен спътник. Може да почувствате желание да търсите нови интереси, хобита или дейности, които ви носят радост и удовлетворение. В личен план това може да е време на саморефлексия и себеоткриване. Ще е много добре, ако можете да отпътувате на някъде, където ще се почувствате сравнително по-спокойни, отколкото ако останете в същата среда. Нужна ви е промяна на обстановката. Внимавайте с  новите афери, тъй като може да се очакват проблеми. 

Благоприятни дни – 05, 06.10.

Бъдете внимателни – 02, 03.10.

Скорпион – Тази седмица може да се окажете изправени пред вземане на трудно решение или да се почувствате заклещени между две възможности. Понякога трябва да се правят избори, които са неудобни или трудни, но в крайна сметка са необходими за нашия растеж и благополучие. Може би е време да претеглите плюсовете и минусите и да вземете решение, което е в съответствие с вашите ценности и цели. Трябва да бъдете по-предпазливи относно финансите, тъй като може да се сблъскате с някои неочаквани загуби. Това е отлично време за търсене на нови връзки.

Благоприятни дни – 30.09.; 01.10.

Бъдете внимателни – 05, 06.10.

Стрелец – Тази седмицата ще бъде доста динамична, а вие можете много да постигнете. Ще почувствате засилено желание за личен растеж и нови изследвания. Някои мостове зад вас може да бъдат изгорени, но напред се открива съвсем нова реалност. Това може да доведе до вълнуващи възможности както в личен, така и в професионален план. За тези, които са се чувствали в застой, може най-накрая да намерят вдъхновение да преследват своите страсти. Звездите ще са благосклонни към вас. 

Благоприятни дни – 02, 03.10.

Бъдете внимателни – 30.09.; 01.10.

Козирог – Вие сте стъпили здраво на земята и напълно контролирате силите си. Нищо не може да ви спре по пътя към успеха. Понякога ще ви липсва дискретност, важно е да ограничите желанието да вземате прибързано решение и да можете да претегляте всичко правилно. Благоприятен период за вашите емоционални нужди, вашите избори и проблемите, засягащи личния ви живот в по-общ контекст. Има вероятност да започне интензивен флирт между вас и някой, който често срещате на местата, където се движите. 

Благоприятни дни – 30.09.; 01.10.

Бъдете внимателни – 02, 03.10.

Водолей –Началото на седмицата е изпълнено с надежди. Този период е идеален за проучване на възможни нови посоки. Може обаче да бъде стресиращо, ако се опитвате да се справите с твърде много неща наведнъж. Ще почувствате силен прилив на творчески сили. Добър момент за създаване на приятелства и нови контакти. Излезте и се забавлявайте, тъй като ще ви се отрази много добре. Необвързаните могат да почувстват желание да изследват нови романтични възможности.

Благоприятни дни – 02, 03.10.

Бъдете внимателни – 05,06.10.

Риби – През тази седмица е особено важно да не се поддавате на празно суетене. Звездите ви съветват да прекарвате повече време в уединение, което е сигурен начин да избегнете стреса. Енергията на затъмнението вероятно ще създаде емоционални възходи и падения, които няма да ви помогнат да виждате ясно нещата. Имате голям потенциал за положителна трансформация, ако бъдете отворени за промяна. В личен план трябва да започнете да се грижите повече за себе си и да не оставяте на случайността ситуации, които можете да предотвратите.

Благоприятни дни – 05,06.10.

Бъдете внимателни – 30.09.; 01.10.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2649 0

Водещи новини