Малшанс: Мбапе получи от BMW кола за чудо и приказ, която не може да кара

Getty Images (архив)
share

Килиан Мбапе може да се похвали с една от най-скъпите коли на баварския производител BMW. 

При пристигането си в Реал Мадрид френският национал взе служебна кола, подобно на други играчи, треньорът Анчелоти и президентът на клуба Перес. А именно, според договора за спонсорство с BMW, всеки от тях получава немски автомобил по избор, който ще използва, докато е в този клуб. Единственото ограничение е, че моделът трябва да е електрически.

Френската суперзвезда беше представена като най-новото попълнение за Кралския клуб по-рано този месец след години на спекулации, свързващи го с преминаване в испанската столица.

Новото бижу на Реал Мадрид има романс с близо 10 години по-голяма от него манекенка

Да играеш за най-големия клуб в света носи много предимства. Една от тях е подарък от една от най-престижните автомобилни марки BMW, благодарение на тригодишния спонсорски договор, който Реал има с немския производител.

Докато Мбапе е в Реал Мадрид, той ще има на разположение луксозен седан BMW i7 M70 xDrive, чиято цена е около 200 000 евро, отбелязва bTV.

Тази електрическа кола има два двигателя, единият на задната ос с 489 ks, а другият на предната ос с 258 ks.

Лудост: Мбапе ще забогатее с най-малко 115 млн. евро заради договора си с „Реал“

Ускорява от 0 до 100 за невероятните 3,7 секунди, а максималната скорост е ограничена до 250 км/ч.

Нито една такава екстравагантност не е толкова интересна, колкото фактът, че Килиан Мбапе няма шофьорска книжка, така че няма да може сам да управлява луксозното возило.

Водещи новини

Още новини