Кулинарното Европейско първенство 2024 с Лео Бианки: Вкусът на футбола оживява в Woman.bg

Novini.bg
share

На 14 юни цяла Европа ще бъде отново завладяна от магията, наречена "футбол", а Woman.bg ще стартира поредната глава от един от най-любимите на всички проекти – "Кулинарното Европейско първенство 2024"! Той ще ви потопи в света на кулинарията и футбола, обединени в едно неповторимо изживяване. Лице на проекта е не друг, а самият шеф Лео Бианки – човекът с много таланти и безкрайна страст към храната.

Лео Бианки е известен като страстен футболен фен, телевизионен водещ, риалити звезда и певец, но най-вече като един от най-обичаните кулинарни посланици в България. Със своето неуморно търсене на съвършения вкус и активна подкрепа на социални каузи, Лео е идеалният човек, който да бъде наш гид в света на кулинарните традиции на Европа.

"Кулинарното Европейско първенство 2024" ще ви отведе на изкушаващо кулинарно пътешествие, представяйки ви едни от най-вкусните традиционни ястия на страните, участващи в Европейското по футбол. Така ще имате възможност да гласувате за своето любимо ястие и да участвате в томбола за 1 от нашите 43 награди. А каква ще бъде най-голямата от тях? Вечеря за двама в уютния ресторант на Лео – LEO'S PIZZA TRATTORIA!

Една от най-вълнуващите части на проекта носи името "Кулинарна Офанзива". В няколко завладяващи видеа ще видим Лео Бианки, футболната легенда Валери Божинов и спортния ентусиаст и влогър Боби, които ще ни разказват интересни и забавни истории, ще споделят лични преживявания и ще коментират както футболните, така и кулинарните аспекти на всяка от групите на първенството. Видеата ще бъдат изпълнени с много смях, положителни емоции и, разбира се, с много вкусна храна.

Очаква ви едно незабравимо кулинарно приключение, изпълнено с много различни вкусове от Стария континент. Ще откриете нови рецепти и хитрини в кухнята, ще имате възможност да се вдъхновите от различни кулинарни традиции и ще определяте победителите в кулинарните двубои. Нямате търпение да се включите? Натиснете тук и се потопете в "Кулинарното Европейско първенство" >>

Този невероятен проект не би бил възможен без подкрепата на нашите спонсори, на които специално благодарим: София МелДегазинПрофилакт, Birra MorettiBoschMilkaOreoLiebherrPrésident и Leki.

(в материала има продуктово позициониране)

Водещи новини

Още новини