Лео Бианки се ожени

  • 05 юли 2024 16:16

  • 4376
  • 3
Лео Бианки се ожени
© Булфото архив

Чаровният италиански готвач Лео Бианки мина под венчилото с дългогодишната си половинка Лучия. Самия той съобщи за щастливата новина в профилите си в социалните мрежи.

Те биват определяни от почитателите си като едно слънчево италианско семейство, което избра България за свой дом.

Въпреки че са заедно от 20 години и имат двама синове, те решиха да си кажат "да" чак сега.

Преди по-малко от месец, в предаването "На кафе" младоженците разказаха как са започнали отношенията им. Лео и Лучия се запознават през лятото на 2004 година в Италия. Тогава той пее в група, а тя танцува хип-хоп.

"От цялата танцова група единствената, която ми направи впечатление, беше точно Лучия", спомня си Лео. Той първоначално не се представя много добре пред нея, защото решава да се опита да я свали, показвайки ѝ негова снимка с рапъра Ice Cube. Тя го погледнала странно и му отговорила пренебрежително: "И?" На следващият ден обаче се срещат отново, съвсем случайно и Лео успява да създаде по-добър образ в очите на бъдещата си любима.

Лео Бианки вдига сватба

След известно време чаровният готвач споделя чувствата си на Лучия, но тя му отвръща, че скоро е преминала през тежка раздяла след дълга връзка и все още не е готова. Тя го моли да не се виждат известно време, но след около седмица му се обажда с предложение да излязат за по кафе. И тогава стартира романтичната им приказка.

Когато Лео решава да се премести в България, Лучия е непоколебима в решението си, че ще последва половинката си. "По-голяма част от това е заради самата мен, не го направих, защото той искаше да дойда - напротив", споделя булката. Все пак това е компромис, който се окачва ключов за дългия им съвместен живот.

Лео планирал да направи романтичното предложение за брак на концерт на Ерос Рамацоти, с когото се познават, тъй като италианската музикална звезда често идва в ресторанта му, когато е в България. Рамацоти обаче го посъветвал да не го прави по този начин, защото е изтъркано. Вместо това Лео, който наскоро навърши 50 години, пада на едно коляно по време на шоуто на популярен комик в Италия, с когото се е уговорил предварително за намеренията си. 

Венчавката им се е състояла в приказно красив замък, в близост до родния им град в Италия, в тесен семеен кръг. Още пред Гала те бяха категорични, че сватбата им ще има български привкус, защото страната ни вече е част от тях. "Ще има мед от рози", споделя Лучия.

А най-развълнувани са прекрасното събитие са били дългоочакваните им близнаци - Матиа и Николо. Говори се, че те имат пръст в идеята за брак и са подтикнали до голяма степен родителите си да го направят, пише dir. 

Последвайте канала на

Novini.bg
4376 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
патриот

2024.07.06 | 09:14

3
Понякога си го лапам сам от ЯД и злоба, защото съм психо лайняр от Севлиево.

2024.07.05 | 22:55

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
патриот

2024.07.05 | 17:25

1
много важна новина

Добави коментар

Водещи новини