Цветан Цветанов забравил дъщеря си на морето

share

Вътрешният министър Цветан Цветанов и съпругата му Десислава забравили средната си дъщеря Василена спяща на задната седалка в кола на морето.

Момичето било забравено в колата преди няколко дни. Компанията, с която сме на море, се придвижва с микробус, а отпред в кола пътуваме само аз и съпругата ми, обясни Цветанов. Цялата група от 10 души - деца и възрастни, се прибирали от Дружба до “Евксиноград”, а разстоянието е 5 минути.

“В един момент слизаме всичките, започваме да се закачаме, да си говорим на по-висок тон. Изведнъж установяваме, че Василена я няма”, разказа Цветанов и добави: “А Василена е заспала на последната седалка на микробуса, който си беше заминал.” Министърът веднага се обадил на шофьора, който казал: “Стига, не може да бъде!”. Когато погледнал отзад, се оказало, че действително 9-годишната Василена спи.

Беше голям смях, добре че не се изплаши, когато се събуди, каза още Цветанов. В подобна ситуация през юни попадна и британският премиер Дейвид Камерън. Той и съпругата му Саманта забравиха най-голямата си дъщеря, но в кръчма.

Водещи новини

Още новини