Линда Еванджелиста и милиардерът Пино се договориха за издръжката

share

Известният канадски топмодел Линда Еванджелиста, която е една от петте най-големи супермодели на 1990-те години, и френският милиардер Франсоа-Анри Пино, който е баща на петгодишният им син Аугустин, постигнаха споразумение в понеделник относно издръжката на детето.

Адвокатите на двете страни отказаха да разкрият подробности около споразумението, но според медийни доклади, те ще бъдат обявени днес в съда в Ню Йорк, където ще се проведе съдебното заседание.

Еванджелиста поиска от съда  49-годишният Пино да плаща рекордно висок размер издръжка на детето й - 46 хил. долара на месец. Толкова много, по нейните думи, тя дава за непрекъснатите услуги на детегледачки и телохранителите. Според адвокатите, това е може би една от най-големите суми искани за издръжка.

По думите на адвокатите на топ модела искането е оправдано.

 Пино оглавява холдинг „Pinault Printemps-Redoute”, който притежава известните марки в света на модата като „Ив Сен Лоран”, „Гучи” и „Пума”. От 2003 г., бизнесменът, чието богатство се оценява на 3 млрд. долара, е член на борда на директорите на холдинга „Артемида”, основана от баща му - милиардер Франсоа Пино.

Водещи новини

Още новини