Лимитирана VIP серия от Smirnoff по повод новия албум на Мадона

share

Smirnoff пуска на българския пазар лимитирана VIP серия по повод 12-тия студиен албум на Мадона – MDNA. Това е продължение на партньорството на световната №1 изпълнителка с водка №1 в света. През есента на 2011 г. те заедно организираха онлайн денс конкурс за най-добър танцьор, който стана част от екипа на Мадона.

Oпаковката на лимитираната серия съдържа VIP карта, която дава достъп до ексклузивно видео съдържание с Мадона. Всички, които активират картата на Фейсбук страницата на Smirnoff - www.facebook.com/smirnoffbulgaria ще има възможност да видят непоказвани до сега клипове, заснети зад кулисите, а първите 3000 кода ще дадат достъп за сваляне на последния ремикс на хитовото парче ‘Give Me All Your Luvin’.

И тъй като България не е част от световното турне на Мадона тази година, Smirnoff дава възможност на един българин да спечели VIP покана за себе си и за 3-ма свои приятели за концерта на поп кралицата в Амстердам на 7-ми юли. Поканите включват осигурени самолетни билети, две нощувки с включен пълен пансион, билети за концерта и осигурен транспорт по време на престоя. За целта е нужно участниците само да се регистрират на www.facebook.com/smirnoffbulgaria до 31-ви май. Победителят ще бъде избран чрез томбола.

Водещи новини

Още новини