Журналисти и блогъри, запалени по кулинарната тема, посетиха три от най-атрактивните ресторанти, включени в пролетното издание на Кулинарния фестивал Sofia Restaurant Week.
Турът започна с ресторант, където посетителите бяха въвлечени в кулинарните изненади, които майстор готвачите са подготвили за своите гости. Също така бе представен новия салон на ресторанта, който е изцяло на разположение на гостите на Sofia Restaurant Week.
Във втората изкусителна дестинация бяха поднесени кулинарните шедьоври на Chef Манчев и неговите главни готвачи. Той разкри своите успешни принципи, които го водят в кулинарното изкуство и управлението на един от най-реномираните столични ресторанти.
Вкусното приключение завърши в автентична атмосфера, където главният готвач презентира някои от най-атрактивните японски ястия, част от фестивалните менюта.
Sofia Restaurant Week се провежда от 5 до 13 май 2018 г. и в него участват 29 ресторанта. За първи път вкусното столично събитие е в рамките на 9 дни, вместо досегашните 7.