Нина Добрев диша във врата на Бритни

share

Канадската артистка от български произход Нина Добрев бе поставена на 49-о място на най-сексапилна знаменитост по бански.

Пред нея е певицата Бритни Спиърс, а последната позиция в класацията на сп. "Инстайл" е за модела и актрисата Бруклин Декър. Палмата на първенството принадлежи на светската лъвица Ким Кардашиян. Челната десетка се оформя от модела и актриса Миранда Кер /3/, американската шоузвезда Кристин Кавалари /4/, актрисата Кейт Босуърт /6/, двукратната носителка на "Оскар" Хилари Суонк /7/, Къртни Кокс /8/, бившата половинка на Чарли Шийн, актрисата Дениз Ричардс /9/ и носителката на "Оскар" Холи Бери /10/. Единствената сексапилна бременна шоузвезда в Топ-50 на "Инстайл" е бившата спайска Мел Би, тя е на 14-о място.

Новият член на британското кралско семейство, херцогинята на Кембридж и съпруга на принц Уилям - Кейт Мидълтън, е на 20-о място заради снежнобял бански, който носеше по време на яхтена почивка на остров Ибиса през 2006 г.

В Топ-50 на "Инстайл" са класирани и топ моделът Жизел Бюндхен /15/, актрисата Меган Фокс /17/, колежките й Кейт Бекинсейл /22/ и Камерън Диас /25/, певицата Фърги /28/, колежката й Риана /30/, актрисата и скандалджийка Линдзи Лоън /42/, певиците Гуен Стефани /47/ и Марая Кери /38/ и др.

Любопитното е, че в класацията не попадат някои от най-сексапилните жени в шоубизнеса като Анджелина Джоли, Мадона, Дженифър Анистън и Джесика Алба.

Водещи новини

Още новини