Ким Кардашиян се страхува за кариерата си

  • 27 юли 2011 08:51

  • 6119
  • 0
Ким Кардашиян се страхува за кариерата си
© интернет

Най- фотографираната в света жена, която прави милиони от постоянните фотосесии за които я канят и която изкарва милиони с визията си, в момента преживява стрес заради поставена й диагноза "псориазис".

Това представлява зачервена и уплътнена кожа, с груб кожен релеф, покрита със сребристо-бели люспи. При заболяването често се засягат и ноктите, а при по-тежки форми е възможно възпалението да обхване и ставите, което може да доведе до ставни болки и деформации.

При Ким, първоначално се появили ярки червени петна върху кожата на краката й, след което започнали да се разпространяват по цялото й тяло.

След като посетила дерматолог и прочела за заболяването в интернет, риалити звездата изпаднала в паника, когато осъзнала, че то може да представлява заплаха за кариерата й на модел.

" Работата ми включва снимки за рекламни кампании и такива по бански. Хората не разбират какво напрежение върху мен е това да изглеждам перфектно. "

Оказва се, че заболяването се предавало по наследствена линия, като Ким го е наследила от майка си Крис, която е открила, че страда от него на същите години, на които е дъщеря й сега.

Лекарят казал на Ким, че това й състояние е нелечимо и че най- добрият начин да го овладее е да вози малко по- спокоен и не толкова забързан начин на живот, което тя категорично отвърнала, че няма как да се случи.

Последвайте канала на

6119 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини