Facebook с обобщение на 2012 година

share

Наближава краят на годината и технологични компании като Twitter вече направиха стандартните обобщения на последните 12 месеца. Ред е и на Facebook.

Най-голямата социална мрежа в света показа кои са били най-обсъжданите събития от нейните потребители в 11 държави, включително САЩ, Великобритания, Австралия и Франция.

В Америка, разбира се, първото място принадлежи на президентските избори, следвани от Супер купата и смъртта на Уитни Хюстън (топ събитие и в други държави). Ураганът Санди в САЩ заема четвърта позиция, предаде "Обекти".

Лондонските олимпийски игри пък се превърнаха в най-обсъжданото събитие сред Facebook потребителите във Великобритания. Книгата „Петдесет нюанса сиво“ пък е топ тренд в Австралия.

Facebook показа и най-популярните песни и чекирания в социалната мрежа, както и най-популярните мемета, филми, книги и т.н.

Топ песента в САЩ е "We Are Young" на Fun, а най-много хора са се чекирали в Тайм Скуеър в Ню Йорк. И трите най-популярно книги са от поредицата „Игрите на глада“.

Водещи новини

Още новини