Southwick с последен концерт за сезона

share

На 5 май (събота) SOUTHWICK закриват сезона с последен за столицата концерт в SOFIA LIVE CLUB. Освен вече познатите авторски композиции, сред които е и дебютният сингъл „Pink Skies”, по време на концерта ще можете да чуете и нови парчета, заредени с характерните за бандата фънкарско звучене, енергия и импровизации.

За шоуто в съботната вечер ще допринесе и DJ Marten, който ще открие и закрие събитието със специален dj сет.

SOUTHWICK продължават да подкрепят И АЗ МОГА/ I Can Too. За всеки, който също иска да подкрепи инициативата, в клуба ще има щанд с тениски и аксесоари I Can Too. Актуалната цел на фондацията е Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

След участията в Стара Загора, Варна и Бургас в средата на май месец, фънкарите влизат в студио, за да записват предстоящия си първи албум, който ще е готов до есента. Работното заглавие на албума е „От плът и фънк”. В него ще бъдат включени единствено авторски композиции, както и няколко съвместни парчета с други артисти. Едно от тях е „Нищо друго” – колаборацията с Рут Колева, чийто видеоклип се очаква да излезе в най-скоро време. Изненада за всички фенове ще бъде и обща песен с Белослава, която носи името „Голямото Закриване”.

Водещи новини

Още новини