Дъщерята на Мистър Бийн събра погледите в Лондон

Интернет
share

Един от най-добрите и обичани комедийни актьори Роуан Аткинсън се появи на премиерата на "Джони Инглиш се завръща" в Лондон заедно с прекрасна лолитка. Оказа се, че девойката не му е любовница, а родната му дъщеря Лили.

16-годишната лъчезарна Лили събра погледите към себе си. Тя уверено позираше пред фотографите в шикозната си къса черна рокличка и леопардови боти и с нищо не показа, че се притеснява от светската суматоха, въпреки че стъпваше за първи път на червения килим. До нея блестеше също очарователната й майка Сунетра. Кой би помислил, че "идиотът" Мистър Бийн е заобиколен от такива прелестни същества.


Лили Аткинсън не е непознато лице за филмовата индустрия. През 2004 г. тя дебютира в киното с второстепенна роля в семейния филм Tooth, а през 2007г. имаше малка роличка във "Ваканцията на Мистър Бийн", редом до известния си татко.

56-годишният актьор от своя страна отново е във вихъра си с излизането на втората част на комедийния "Джони Инглиш", където играе ексцентричен таен агент.

Водещи новини

Още новини