Хубаво е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен наставник

share

Луната е в знак Стрелец и от 08:55ч до 12:39ч се движи на празен ход.

Да не се предприема нищо важно, да не се започват нови неща. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв. Да не се натоварва черния дроб с алкохол и мазна храна. Не трябва да се ядат ябълки, може да предизвикат разстройство на стомаха.

Важни астрологични аспекти във вторник, 8 октомври

В 12:39ч Луната влиза в знак Козирог и ще остане до 19:32ч на 11 октомври.

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са умереност, точност, порядък и акуратност. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за по-удачно време. Хората търсят практическата страна на нещата. Подходящо за рутинна работа. Може да има задръжки и препятствие в делата. Добре е всяко нещо да се поставя на мястото му, да се избягва всякакъв безпорядък.

Уязвими са жлъчен мехур, кожа, костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лекуване на гръбначния стълб. Добре се поддава лечението на гастрит и язва.

Лунен календар: продължава 7 лунен ден до 14:18ч

Денят е сложен. Силата на думите е голяма и има особено голямо значение. Бъдете внимателни: всичко, което казвате, има вероятност да бъде реализирано. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, в размисъл. Може да ви провокират, но бъдете предпазливи и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко.

Особено опасно е да се лъже в този ден. Лъжите и клюките имат разрушителна сила, избягвайте ги, ако не искате в бъдеще да се разболеете сериозно или да се изправите пред опасности. В никакъв случай да не се изричат проклятия по адрес на някого. Негативният заряд може да се обърне срещу вас и да донесе не малко неприятности. Добрите думи, похвалите, комплиментите, думите на благодарност имат много важна роля сега. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо. 

Следва 8 лунен ден от 14:18ч на 9 октомври до 15:10ч на 10 октомври

Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Денят е подходящ за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не преразходвате енергията си, тъй като е голяма вероятността за това. 

Вслушайте се в гласа на своята интуиция. В този ден е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не им оставяйте време за развитие. В този ден висшите сили дават втори шанс на човек. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Появяват се нови идеи, намират се нови решения на проблемите. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.

Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Да поискате опрощение от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. В този лунен ден това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност. 

Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад. Денят се владее от огнената стихия. Огънят е не само символ на деня, но носи и оздравителен ефект. Сега започва да се обновява всяка клетка на организма. Характерни за този лунен ден са емоционална нестабилност, както и безпричинна промяна в настроението. Това състояние се дължи на факта, че става преструктуриране на човека - старите ментални модели се заместват с нови или се трансформират в по-съвършени.

Хубаво е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен наставник. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви изчисти от натрупаните негативи. Представете си как всички обиди и неволи изгарят в него.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да прескочите този ден и дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Водещи новини

Още новини