Важни астрологични аспекти във вторник, 8 октомври

  • 08 октомври 2024 11:03

  • 1361
  • 0
Важни астрологични аспекти във вторник, 8 октомври
© Pixabay

Днес на небесния Олимп има раздвижване.

В 13:23 ч. Венера (Скорпион) влиза в тригон с Марс (Рак), а влиянието на аспекта е от 5 до 11 октомври. Носи силно желание за удоволствие и приключения. Настъпва оживление. Раждат се нови любовни импулси, сексуално влечение към другия пол, положително възприемане на околните, стремеж към хармония, любов и нежност. Хармоничният баланс между флиртуваща сексуалност и нежна любов е идеален за запознанства и подобряване на взаимоотношенията. Освен това този аспект дава голяма енергия, смелост и фокус върху изразяването на всичко, свързано с творчество, красота, печелене на пари и иницииране на нови проекти. Благоприятно за хората на изкуството, които внасят радост в живота на хората.

В 15:24 ч. Меркурий (небесният посланик на боговете) влиза в тригон с Юпитер (господарят на небето), а влиянието на този аспект обхваща дните от 7 до 9-10 октомври и носи засилен оптимизъм, щедрост, късмет и добри новини. В този транзит имате силно желание да учите, което е добре, ако сте студент или ученик.

Добрите инстинкти, ориентираната към бъдещето перспектива и позитивното мислене правят този период отлично време за общуване, проучване, учене, пътуване и правене на планове. Подходящо време за практичен рационализъм, разумен практицизъм, появяването на прекрасни идеи, за писмено общуване, уреждане на различни бизнес дела или с властите. Създаването на приятелства става лесно, а взаимноизгодните партньорства могат да се окажат печеливши.

За да подсилите доброто влияние и да привлечете благоприятните вибрации от контакта между двете планети към себе си комбинирайте като чай, подправки или аромати следните: от една страна меркурианските - босилек, кимион, лавандула, босилек, мента, мащерка, целина и от друга юпитерианските – риган, исоп, индийско орехче.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1361 0

Водещи новини