Щастлив и успешен ден за тези, които вършат добри дела

Pixabay
share

Луната е в знак Рак от 06:20ч до 14:11ч на 3 август

Луната в Рак изостря цяла гама от различни емоции. Това е времето за проявление на онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че вие ​​сами сте заключили много емоции в себе си, отказвайки се да признаете самото им съществуване. Често през този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции.  Интуитивните усещания се засилват. Впечатлителността и възбудимостта се увеличават (особено при жените). Повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието.

По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ядене на тежка храна.

Хороскоп за август

Лунен календар: 27 лунен ден от 02:38ч на 1 август до 03:38ч на 2 август

В този лунен ден всички нововъведения и амбициозни планове лесно се осъществяват. Възможно е да се получат придобивки от по-рано сключени договори и сделки. По принцип може да се каже, че 27 лунен ден е добър за всяка работа. Но той е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела.

Добре се съчетават разума и интуицията. Хубав ден за общуване с хора от по-старото поколение - родители, баби, дядовци, други роднини. Те могат да ви научат на много неща, могат да ви предложат варианти за решаване на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост и възможност да погледнем по нов начин на старите проблеми. Така че, ако възрастен човек поиска да ви каже нещо, не го отблъсквайте, изслушайте го и му благодарете.

За да бъде 27 лунен ден успешен, трябва да поддържате духа си в леко и радостно състояние, като се избягва всяко напрежение и вълненията. Навсякъде ще имате "зелена светлина". Днес не е подходящо за битова работа и домашни задължения, можете спокойно да ги прескочите.

Двадесет и седмия лунен ден е много подходящ за срещи. Повечето хора ще се намират в романтично състояние на духа. Позволете на душата си да си почине, избягвайте всякакви скандали и изясняване на отношения. Това е идеалното време за помирение след караници и конфликти.

Не пропускайте възможността да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за обучение и самостоятелно развитие. Добре е да прекарате време в молитва, медитация, да се посветите на самоусъвършенстване, на духовно търсене и придобиване на Божественото знание. За тези, които сериозно се заемат със самоусъвършенстването си, Луната ще им помогне да се свържат с вътрешното си „Аз”, да получат интуитивно прозрение и да притеглят към живота си необходимата им ситуация.

Болестите започнали в този ден не са опасни. Коленете са уязвими и е добре да се лекуват. Всяка химия сега е противопоказна. Излишното пиене на лекарства да се избягва. Най-доброто лечение сега е народната медицина и хомеопатията.

Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Водещи новини

Още новини