Астросъветът днес: Обърнете внимание на знаците на съдбата

Pixabay
share

Луната е в знак Телец, където ще остане до 15:03ч. Преобладава материалистичната настройка, практичността, засилва се търпението. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки и викане, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

Луната от 01:06 до 15:03ч се движи на празен ход. През този период не е подходящо да се започват важни и нови дела. Не започвайте нищо важно, не посещавайте държавната администрация за уреждане на въпроси, не предприемайте важни решения, делови преговори. Всичко ще бъде напразно и ще изхабите много нерви, ще срещнете много трудности, а краят е неясен.

В 15:03ч Луната преминава във въздушния знак Близнаци, където ще остане до 17:28ч на 20 април.

4 лунен ден започва от 08:26ч и продължава до 09:09ч на следващия ден. Символ на деня е дървото на познанието - денят на грехопадението на човека вкусил от забранения плод. Това е първият от неблагоприятните дни - двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс.

Първата половина на 4 лунен ден е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните тенденции и само благодарение на прояви на дипломатичност и добронамереност може да се избегнат конфликтите.

Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Избягвайте както колективната работа, така и местата, където има много хора. Желателно е да останете пасивни и повече време в уединение. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Може да имате активни контакти, но се въздържайте да вземате бързи решения. Бъдете внимателни, тъй като денят е пълен с изкушения и предизвикателства. Несдържаните хора е по-добре да помълчат, тъй като със злите си езици могат да довлекат беди.

Не трябва да се късат цветя, да се режат дървета. Добре е всякакво общуване с тях. Хубаво е да прекарате повече време сред природата, в парка и да се насладите на хубава музика в уединение.

Здраве - Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Отношения – Някой от близките ви може да потърси съвет от вас. Не бързайте веднага да го давате. Първо огледайте ситуацията от всички страни. Бързо взетите решения са голяма грешка в този момент. Търсете във всичко златната среда, правете компромиси.

Секс - Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Бизнес – Забавете малко темпа и анализирайте ситуацията. Добро време за натрупване и обработка на нова информация, за търговски операции. Време за рационализация на бизнеса. Не жалете нито време, нито пари за производителността на своето предприятие.

Подстрижката - Ако в момента ви устройва здравето и личния ви живот и нищо друго не желаете, то въздържайте се от подстригване в този ден. Работата е там, че след подстрижка косите ви ще растат дълго и може да се измени тяхната структура, дебелина на косъма, гъстотата, а това неизменно ще повлече след себе си изменения в енергообмена, което пък ще се отрази на живота ви като цяло. Трудно е да се прогнозира характера на измененията.

Сънища - Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение.

 

Водещи новини

Още новини