Астросъветът днес: Внимавайте какво казвате, защото всичко, което произнесете на глас, може да се сбъдне

  • 19 септември 2018 06:09

  • 15141
  • 0
Астросъветът днес: Внимавайте какво казвате, защото всичко, което произнесете на глас, може да се сбъдне
© Pixabay

Емоционалният тонус сега е намален. Акцентът пада върху практичната страна на нещата. В действията си хората се ръководят изключително от логиката, здравия разум и целесъобразността. Стават по-отговорни, по-организирани и сдържани в емоциите си. Настъпва леко отчуждение в отношенията. Намалява способността за състрадание, по-малко ни вълнуват вече проблемите, особено чуждите. Общуването с по-старото поколение, когато Луната се намира в Козирог, далеч не е най-идеалното. Младите семейства да се държат по-далеч от своите родители.

Уязвими са костите, кожата, коленете, жлъчен мехур. Всяко тяхно натоварване може да доведе до вреда. Противопоказни са всички операции на зъбите коленете и жлъчката.

В 20:11ч Луната преминава на празен ход до 02:53ч през нощта, когато ще влезе в знак Водолей.

Хронология на лунните дни:

10-ти лунен ден, който започва от 15:55ч на 18 септември и продължава до 16:40ч на 19 септември.
Делата, започнати днес, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да проявите достатъчно активност. Ако има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни. В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти. Не се препоръчва уединение.
Ще бъдат продуктивни пътувания, преговори и договорите, сключени в този ден, ще имат добри перспективи и ще донесат добра печалба. Благоприятно за регистрация на фирма.
Пострижката в 10 лунен ден увеличава късмета и силата.

Следва 11-ти лунен ден, който започва от 16:40ч на 19 септември и продължава до 17:20ч на 20 септември.
Един от най-силните енергийни дни. Максимално нараства жизненият потенциал. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде използвана за съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия.
 Не се препоръчва да бъдете пасивни, но и да се претоварвате не трябва. Необходимо е да се прояви повече предпазливост и внимание във всички дела. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Дори да имате кураж, то избягвайте рискованите мероприятия.

Денят носи противоречивост в себе си. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото като нещо неизбежно и се старайте да извличате максимална изгода за себе си. Ако получите необективна критика от някой около вас, не започвайте да се оправдавате за всичко и да се обяснявате, сякаш наистина сте виновни.
Подходящо е за начало на гладуване. Заболяванията започнали в този период са по-опасни за жените. Денят е сложен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата в него нямат никакво значение.

Секс - В този лунен ден при човек се наблюдава повишена сексуалност. Не се сдържайте. Това е времето на екстравагантен, неудържим секс, но само ако е по взаимно желание. Сексът сега трябва да се основава на духовна основа, а не на животинската похот.

Подстригване - В този период можете да се подстригвате, а ако нямате такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

Днес е 3 слънчев ден – Може да получите внезапни озарения или творчески открития. Най-мощният слънчев ден по отношение на думите. Внимавайте какво казвате, защото всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
15141 0

Свързани новини

Водещи новини