Астропрогноза: Периодът на мечтите и плановете приключва!

Красивата Венера в Телец застава в опозиция на напрегнатия и състоятелен Юпитер в Скорпион. Днес може да не получите това, което очаквате и да ви се стори, че близките ви и околните не ви обичат достатъчно и не ви достига тяхното уважение и привързаност. Голяма е вероятността от разриви в партньорските отношения, спорове и скандали. В този ден любовта ще е загубила своето обаяние и може да донесе разочарование.

Луната е в земния знак Телец, където ще остане до 15:03ч на 18 април. Време на материалистична настройка, тенденция към устойчивост, практичност и постоянство. Хората стават по-възприемчиви към красотата на земният свят и малките радости на живота, в това число яденето и секса. Добро време за покупка на дрехи, бижута, украшения. Уязвими са гърлото, врата, щитовидната жлеза. Да не се вадят зъби.

3 лунен ден започва от 07:49ч и продължава до 08:26ч на следващия ден.

Третият лунен ден минава под символа на леопарда, който се е подготвил за скок, което на свой ред символизира агресивност, жестокост, активност. И това е напълно отразено в днешния ден. В този лунен ден има тенденция да не се проявяват най-добрите аспекти на човешкото поведение, още повече, че поради проявената енергия силата на емоциите се увеличава. Изведнъж може да възникнат гняв, агресия, жестокост. Източникът на всички тези проявления е енергията, чиято сила е много мощна. Следователно може да възникват конфликти, кавги и спорове, които по никакъв начин не подобряват отношенията. Ефективно ще се проявят качества като самоконтрол, самоосъзнатост, самообладание, внимание, съсредоточеност. По такъв начин ще можете да насочите зараждащата се енергия към правилното русло.

Денят се характеризира с активност във всички сфери на живота. Периодът на мечтите и плановете приключва. Време е да се пристъпи към активни действия. Пасивното поведение не е приемливо. Когато сте активни, вие ще можете да управлявате енергията иначе тя ще управлява вас, което ще доведе до нежелателни резултати. Избягвайте отрицателните емоции! Не забравяйте, че усещането за омраза пряко засяга функционирането на черния дроб. Не само ще изпитате отрицателни емоции, но те ще бъдат няколко пъти усилени от енергията на Луната. Така тялото ви ще получи много силен стрес, който със сигурност ще засегне вашето здраве. И ще трябва да жънете плодовете на този стрес през целия лунен месец. Ето защо астролозите настоятелно препоръчват в този лунен ден да запазите благоволение, толерантност и спокойствие. През този период интензивните психологически и физически натоварвания са много полезни, занимания с бойни изкуства. Желателно е да се отдадете изцяло на работата. Въобще, това е много полезен и плодотворен период. Основното нещо - не се страхувайте от трудности! Ако проблемът изглежда практически неизпълним, тогава го разделете на малки части. Нека се превърне в няколко малки "проблема", които могат да бъдат решени последователно един по един.

Пасивността и бездействие през този период са категорично противопоказни.

Те водят до разрушаването на тялото. Ако силата и енергията, която Луната ви дава, не се използват по предназначение, те ще търсят някакъв изход и той може да се обърне срещу вас. Затова действайте, действайте и отново действайте! Ако не насочите потока от енергия в правилната посока, той ще започне да ви контролира, но тук резултатите могат да бъдат най-непредвидими. През този период мисловният процес е особено активен. Може в главата ви да се роди оригинална идея, някои нестандартни решения или вдъхновение.

Бизнес - Третият лунен ден е много продуктивен за тези, които се занимават с бизнес. Може да се поемат рискове, но много внимателно. Бизнеса трябва да бъде изпълнен с активни действия, защото по това време парите идват само при онзи, който ги "завоюва", който не само мечтае за материален просперитет, но прави всичко възможно, за да осъществи мечтата си.
 

Здраве - Най-полезни за здравето ще бъдат активните физически упражнения. Колкото повече енергия отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства. Неизползваната енергия може да подкопае здравето, защото без да намери изход към периферията, тя ще бъде насочена към себе си, тоест да разрушава тялото. Този, който пренебрегва тези съвети и вместо активни действия се отдаде на мързела и пасивността и проспи целия период, може да усети като се събуди, че се чувства уморен, сякаш е бил бит с пръчки цяла нощ.Трети лунен ден е свързан с органа, който координира нашите действия – мозъкът, разположен в тила на главата. Ако имате болки в тила, значи имате застой на астрална енергия. Подходящо е за сауна.
 

Секса в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален, да има повече експанзивност, фантазия, разнообразие, необичайност.
 

Сънищата показват доколко правилно използваме енергията предоставена от Космоса, степента, в която реализираме потенциала, който е заложен в нас първоначално. Сънищата показват къде е енергийната пробойна, откъдето става „изтичане” и където е необходимо да се повиши енергийният потенциал, необходим за нови дела.


Подстрижката в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени.

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Колко чаши кафе пиете на ден?

Колко чаши кафе пиете на ден?

Избрано от Интернет