В този ден трябва да намерите пътя към сърцето на друг човек

  • 22 септември 2018 06:24

  • 69290
  • 0
В този ден трябва да намерите пътя към сърцето на друг човек
© Pixabay

Луната e знак Водолей до 15:28 часа.

Да не се сменят лекарствата и метода на лечение. Възможно обостряне на всякакви ревматични болести, поражения на ставите и костите. Избягвайте да вървите на дълги разстояния, не стойте дълго време прави.

Луната се движи на празен ход до 15:28ч.

Този период не е подходящ за започване на нищо ново и за вземане на важни решения, защото те могат да се основават на неправилни предположения или грешни данни. Да не се сключват договори, д не се купуват скъпи неща като автомобил, хладилник, телевизор, компютър и т.н. Ако имате възможност почивайте, вършете рутинната си работа или довършвайте нещо, което по-рано сте захванали.

В 15:28ч Луната преминава във водния знак Риби. Засилва се интуицията, хората стават по-състрадателни и милостиви. Уязвими са ходилата на краката. Да се намали употребата на течности, също на алкохол. Да се избягват по възможност лекарствата и да се внимава с тях.

Хронология на лунните дни:

13-ти лунен ден, започва от 17:56ч на 21 септември и продължава до 18:28ч на 22 септември.

Ден загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето. От гледна точка на енергията на тринадесетия лунен ден, ние освежаваме нашия енергиен запас, подновяваме жизнените си сили. Възможно е да научите нещо неизвестно ви досега. Числото 13 съответства на съзвездието Змиеносец - нарича се още съзвездието на магьосниците. Предсказанията, получени в този ден, могат значително да променят съдбата ви. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях.

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Този лунен ден дава голям шанс да се работи над грешките и да се поправят. Днес могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. Консумирайте повече храна, съдържаща полезни вещества - тя ще бъде напълно усвоена. Движение на енергията може да разбута някои дълбоки пластове на стари психологически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях спокойно.

Лош знак в този период е да се появят болки в стомаха - те показват неправилността на вашите действия.

Подстрижка – може да се подстригвате през целия ден, но до 18:30ч.

Сънищата (петък срещу събота) по принцип са правдиви и отразяват трудностите и проблемите, нуждаещи се от незабавно решение, но често имат символична форма и трябва да се разшифроват правилно, за да се получи отговор.

Следва 14-ти лунен ден, започва от 18:28ч на 22 септември и продължава до 18:58ч на 23 септември.

Мистичните сили действат по-леко върху физическия свят. Добре е да се работи с информационното поле. Музиката действа особено благотворно върху състоянието на душата. При достатъчно тренировки може да се отвори третото око.

Днес е 6 слънчев ден - Денят е посветен на любовта. В този ден трябва да намерите пътя към сърцето на друг човек. Добре е да се установяват връзки между хората, да си помагат един на друг. Проправяйте път към другите, помагайте им да намерят правилният път, спасявайте ги от заблуждения, „отворете им очите” за истината.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
69290 0

Свързани новини

Водещи новини