Повдигнаха обвинения на сина на Аня Пенчева

share
Обвиниха в хулиганство сина на известната актриса Аня Пенчева и Ивайло Караньотов - Ангел. Младежът е състезател по мотоциклетизъм и вчера се е явил в сградата на Седмо РПУ в София с адвоката си, съобщи БНР.

На Ангел, който беше единият от двамата, нахлули с мотори в столичен мол, са повдигнати обвинения в хулиганство, за което законът предвижда затвор до две години. Той не е бил задържан от органите на реда и след разпита е освободен. На свобода е и другият участник в "шоуто", който обаче престоя в ареста 24 часа. Той също е обвинен в хулиганство.

Пред БТВ Ангел Караньотов се извини на всички, които са били в търговския център и заяви, че опасност за тях не е имало. По думите му, решението на младежите да обиколят мола с мотори се родило спонтанно.

"Гарантирам, че не можеше да нараня никой. Бяхме подсигурили хора по ескалаторите, които предупреждаваха", заяви Ангел Караньотов.

"Нямам право да изкарвам мотора", каза младежът, запитан защо номерата са били замазани, а двамата любители на адреналина са били с каски.

Водещи новини

Още новини