От "Атака" отговориха на телекома, прекратил договора с партията

Булфото (архив)
share

След продължаващия месеци на ред рекет, упражняван от А1 върху партия "Атака", днес ставаме свидетели на мащабна медийна манипулация, изнесена от А1, с единствената цел да се избяга от въпроса: "Реални ли са т. нар. задължения на партия "Атака" към А1?", пишат от партията на Волен Сидеров в позиция до медиите.

"През изминалите месеци получихме хиляди сигнали от частни клиенти за нелоялни практики от страна на А1. Сега ставаме свидетели как А1 разширява тези практики и към партия "Атака", дори в навечерието на парламентарни избори. Питаме А1: "Всички партии, регистрирани в изборите и абонати на А1, погасили ли са задълженията си към тях? Отговорът е ясен на всички български граждани, потърпевши от надписани сметки от А1", посочват от "Атака".

Телеком отряза ПП "Атака" заради огромни задължения, Сидеров им спретна скандал

"Партия "Атака" е единствената политическа сила, която от години директно посочва наднационалните компании, сред които и мобилните оператори, като колониални бизнес гиганти ограбващи българския народ. На всички е ясно, дори на А1, че когато "Атака" дойде на власт това ограбване ще бъде прекратено. Точно така си обясняваме рекета и последвалия истеричен медиен отговор на А1 в навечерието на изборите", се казва още в позиция до медиите.

Водещи новини

Още новини