Магдалинчев: Президентът ще издаде указ за назначаването на Гешев

Булфото (архив)
share

Ако очакваме главният прокурор да е добър човек е едно, да е мек е друго. От него очакваме да повдига обвинения и да внася обвинителни актове. Това заяви представляващият ВСС Боян Магдалинчев в предаването "Беновска пита" по Канал 3. 

"Нищо лошо няма в това да си общински съветник. Атанаска Дишева е добър член на ВСС, но не смятам, че Иван Гешев я е обидил с думите си", коментира представляващият ВСС. 

Член на ВСС: Иван Гешев ме заплаши

“Лозан Панов си има неговото поведение, малко по-различно от това на останалите членове на ВСС. Имаме съществени разминавания в неговите позиции. Той може да има неговите тези, от гласуванията се вижда кое се възприема”, каза още той.

“Последната фаза за назначаването на Иван Гешев не е приключила. Мисля, че президентът ще издаде указ за назначаването на новия главен прокурор”, допълни представляващият ВСС. 

ВСС преизбра Иван Гешев за нов главен прокурор

"Сотир Цацаров може да се вмъкне в профила на председател на КПКОНПИ. Има професионалните качества. Цацаров е добър професионалист. Опитът и професионализма му биха били полезни на по-високите нива", завърши Магдалинчев.

Водещи новини

Още новини