Алексей Петров: Чувствам се добре в ролята на Робин Худ

share

След две години усилени репетиции, лоша режисура - и главният герой си е забравил репликите.

Това каза подсъдимият Алексей Петров пред журналисти по повод показанията на ключовия свидетел по делото срещу него – Георги Цветанов.

Той заяви, че се чувства много добре в ролята на Робин Худ.

Повече от пет часа днес прокуратурата разпитваше Цветанов и сега предстои той да бъде разпитан и от защитата на подсъдимите.

„Може да се получи не лош филм, сериозно конкурентен на сегашните сериали”, заяви Алексей Петров. Той каза, че това, което ги свързва с Георги Цветанов, е че към този момент свидетелят е бил банкер. Петров определи Цветанов като експерт по източване на Първа частна банка.
„Обстоятелствата са такива, че аз нямам интерес да правя такова нещо по никакъв повод”, каза Алексей Петров на въпрос - дали е бил Георги Цветанов.
Петров обясни, че когато свидетелят е дошъл за помощ при него, е бил в изключително тежко финансово състояние, бил дошъл в София да работи в неговия офис и да ползва неговото име, за да може по някакъв начин да респектира Стоян Николов, представител на фирма „Дискавъри”, която дължи 2 млн. и половина долара на Цветанов. По думите на Петров - той поискал да му помогне.

Водещи новини

Още новини