Гриша Ганчев се шегува в съда: Бойко Борисов се обажда

Булфото
share

Гриша Ганчев демонстрира чувството си за хумор в съдебна зала днес. По време на заседанието срещу него в спецсъда позвънял телефонът в залата и той казал: "Бойко Борисов се обажда. Специализираният съд гледа делото срещу Гриша Ганчев и още 9 души за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

По-рано пък стана ясно, че един от свидетелите е прехвърлил фирма на мъж на име Яне Янев. Ганчев се е поинтересувал: "Това съветникът на Бойко Борисов ли е?" Макар да му било казано, че не е той, босът на ЦСКА останал в добро настроение, съобщава "24 часа".

Припомняме, че по време на първото заседание по делото, когато бе разпитан бившият шеф на НАП Красимир Стефанов, също имаше негова закачка. Според едно от обвиненията Ганчев го заплашва с убийство. При разпита си Стефанов каза, че приятел му предал думите на Ганчев. "Какво прави твоят приятел червенобузко? Ще ви изкормя и ще закача червата!" Тогава Стефанов призна пред съда, че щом го е казал, значи е било така. От заплахата започнал да вдига кръвно и да пие лекарства. Ганчев тогава коментира: "Не ти ли предписаха хапчета за либидо?".

Водещи новини

Още новини