Ясен Тодоров: Имам sms-и с интимен характер, няма да ги покажа

share

Председателят на Етичната комисия във ВСС Ясен Тодоров показа в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия телефонът, който ползва.

Той е готов да покаже с кой е имал комуникации, дори е предложил на колегата си Калин Калпакчиев лично да види с кой е говорил и на кой е пращал sms – и, но няма да представя разпечатки, защото това, според него, ще наруши личното му пространство. „Аз имам лични sms – и, някои са със строго интимен характер“, каза Тодоров. Той поясни, че от неговия номер има пет изходящи sms – a, които са към жени.

„Аз вярвам на колегите си, които вчера декларираха един по един, че не са пращали sms до Бойко Борисов“, заяви Ясен Тодоров.

"Като се изтърка плочата с Борисов, ще тръгне плочата с Пеевски", каза той. Тодоров съобщи, че има телефона на Делян Пеевски от времето, когато е бил следовател, но не контактува с него.

„Не искам да влизаме в скандални теми, нека да гледаме по-позитивно на нещата“, заяви още Ясен Тодоров. Той напомни какви са приетите промени в Конституцията и коментира, че решението на Христо Иванов да си тръгне е било малко театър.

Водещи новини

Още новини