Вили Лилков: В ДПС наблюдаваме борба между два клана

БТВ
share

Ахмед Доган разбра, че обръчите, които изгради, сега започнаха да го стягат. ДПС дълги години лансираше Делян Пеевски, а сега го обвиняват и говорят за ценности. Явно днес дойде време разделно за ДПС и виждаме борба между два клана. 

Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ общинският съветник от "Синя България" Вили Лилков, който коментира политическата ситуация в страната. 

Проф. Вили Лилков: Българският парламент копае политическото дъно

"Разговорът за разграждането на този модел, който наблюдаваме в този момент, трябва да започне незабавно, защото този модел няма да изчезне за година-две. Това е причината "Синя България" да се явява на тези избори. Рано или късно ние ще влезем в парламента и ще изпълним своите цели и каузи. Днес се регистрирахме в ЦИК. Предишните избори бяха един добър старт за нас. Сериозният политически разговор в България се подменя чрез замерянето с компромати. Ние нямаме никаква връзка с ГЕРБ. В предишния Общински съвет аз бях най-тежката конструктивна опозиция на ГЕРБ и Борисов. Няма нищо вярно в твърденията, че целта ни е да се разделим десните гласове", категоричен бе Вили Лилков. 

Водещи новини

Още новини