Костадинов иска оставката на кмета на Варна: Интересуват го само правата на педофилите и хомосексуалистите!

Булфото, архив
share

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов поиска оставката на кмета на Варна Благомир Коцев. Напрежението е породено от "черния списък", който включва варненски учители и беше разпространен от партията на Костадинов.

В него са описани имена, както и работни места на учители от Варна, които са се подписали против поправките в Закона за училищното и предучилищното образование. Промените забраняват пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентация в учебните заведения.

"Хора, които не искат да спазват закона": "Възраждане" подава сигнал в Прокуратурата срещу 800 учители, обявили се против ЛГБТ поправките

В публикацията се призовава родители да търсят обяснение от директорите на училищата, които са включени в този списък.

Ето цялата публикация на Костадинов, в която той призовава кмета Благомир Коцев да си подаде оставката:

"Кметът на Варна и неговият екип се очертават като водещи хардлайнери сред защитниците на хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини. Това не ме учудва. ППДБ имат точно 4 общински кмета в страната (за съжаление Варна е сред тяп) и е нормално организацията, публично защитаваща правата на педофилите, да защитава и хомосексуалната пропаганда сред децата. Само че това, което е нормално за ненормалните, е ненормално за нас, нормалните.

Не е нормално, кмете, да защитаваш каквато и да е пропаганда в училищата. Не е нормално, кмете, заместника ти по образованието, да се обявява срещу законите на републиката.

Не е нормално, кмете, да защитаваш учители, публично заявили намерението си да не спазват законите на България. Нищо от поведението ти, кмете, не е нормално. След катастрофалното управление на ГЕРБ ти доубиваш Варна всеки ден с безхаберното си, некадърно и неадекватно кметуване.

Кмете, направи една услуга на нас, всички варненци, и си подай оставката! Видя се, че не ставаш за нищо и единственото, което те интересува, са правата на педофилите и хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини. Оттегли се от общината, направи си едно НПО и прави хомосексуална пропаганда, но на собствените си деца. Чуждите няма да ги закачаш, че ще имаш проблеми.

Айде, събирай си партакешите и да те няма! Хем и на теб ще ти олекне, хем и ние варненци ще се отървем", пише Костадинов.

Водещи новини

Още новини