Ахмед Доган към младежи от ДПС: Гордея се с вас!

ДПС
share

В Бургас се проведе среща на Младежкото ДПС. На нея се взе решения за подкрепа на почетния председател на партията Ахмед Доган.

Младежкото ДПС се събра, за да вземе отношение по призива на Ахмед Доган за оставките на Делян Пеевски и петима депутати. На срещата присъстваха всички областни председатели на младежките структури на ДПС.

На срещата присъства и председателят на партията д-р Джевдет Чакъров. Той не пожела да коментира кога ще бъде свикан Централният съвет на ДПС.

Делян Пеевски: Новото начало е факт

По-късно имаше среща на младежките структури на ДПС с почетния председател на ДПС Ахмед Доган в лятната резиденция в парк "Росенец". На тази среща младежите се обявиха и против насаждането на етническо напрежение. 

Междувременно на страницата на ДПС пресцентър във Facebook бяха публикувани кадри, на които се вижда срещата на Доган с представители на младежкото движение. 

"Колеги, респектиран съм. Вие всъщност сами предложихте изхода, сами очертахте стратегията за развитие на ДПС във времето, за което много ви благодаря. Благодаря ви за това, че имах възможност да ви усетя по човешки път. Това е едно препятствие, с което ние трябва да се справим и аз съм много доволен, че виждам готовност във всеки един от вас за това нещо, осъзнатост и то с реално сканиране на проблемите. Гордея се с вас”, каза почетният председател на Движението.

Водещи новини

Още новини