Вежди Рашидов разкри близък ли е с Пеевски и какви са отношенията му с Доган

  • 20 юли 2024 11:30

  • 2985
  • 6
Вежди Рашидов  разкри близък ли е с Пеевски и какви са отношенията му с Доган
© Кадър - bTV

„Българският народ има една хубава поговорка: „Това, което човек сам си направи, никой не може да му го направи“. Кой го предложи Пеевски? Какво сега да го демонизират. За какво го предложи? Те (бел. ред. Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и Делян Пеевски) си бяха заедно, сами се създадоха, сами се отгледаха, сами се предлагаха и аз какво да обсъждам – една битка между тях. Ще я решат, те са големи момчета“. Това заяви Вежди Рашидов в ефира на bTV. 

На въпрос кой ще спечели „битката“ той отговори: „Живеем в държавата на мръсотията и компроматите. Този, който е събрал повече смет. В България голямата битка е кой ще вземе бизнеса с боклука, много е доходен“.

Рашидов каза, че не е близък с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, но е имал една-две срещи с него.

Делян Пеевски: Новото начало е факт

„Аз съм го попържил много яко, за разлика от всички, докато го създаваха. Ние нямахме война, подадохме си ръка. Зад тази осанка стои неглупав човек. Той е доста премерен, добре мислещ, логичен е, бизнес историята си я подрежда добре. Той ако беше глупав, може би нямаше да бъде този фактор. Как да кажа, че човекът е пълен идиот – няма да го кажа. В началото, когато мълчаха всички го казах, но след това се оказа, че зад тази кожа стои един доста интелигентен човек“, посочи Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

„И Доган е един опитен, неглупав човек. Дори бих казал, че е може би последният истински политик от политическата класа. Така че тази война трябва да я решат двамата, защото те я създадоха“, допълни Рашидов. 

Той каза, че не знае какви са отношенията между Бойко Борисов и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

„Ако се срещат не знам какво си говорят, говорят си сигурно нещо. Чувал съм, но не знам. С Доган бяхме близки приятели, но от 25 години не съм го виждал. 15 години бях в ГЕРБ от гражданската квота, последните две години по молба на г-н Борисов станах член на партията. Не знам кои са зависими от Пеевски, Доган и който ще да е. Възможно е да има, не мога да кажа, не се и интересувам“, допълни Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

По думите му политическият разнобой се отразява негативно върху цялото общество.

„Това не е само цирк, който гледаме, това е бъдещето и на нацията ни, политическо поведение, което ще се отрази на всеки от нас съзнателно или подсъзнателно. Целият този политически скандал деморализира цялото общество, обезверява обществото, обезсмисля съществуването на политическата класа, обезценява смисъла на живота и на политиката. В този парламент има 5-10 можещи, но кариеристи, които са активни, останалото са костюми, как ще стане държавата? Държавата има нужда от повече идеалисти“, отбеляза Рашидов.

Последвайте канала на

Калина Христова
2985 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Анонимен

2024.07.20 | 13:29

6
Дърт козел
патриот

2024.07.20 | 12:22

5
пиян мултак,до кога ще му давате трибуна на тия онкология болни
Кой

2024.07.20 | 12:02

4
Виждал съм го един два пъти...... ХА ХА ХА ХА..... КОЙ ти спаси кинтите от КТБ за който се поболя........

2024.07.20 | 11:59

3
ВСИЧКИ МАНАФИ В БЕЛИ ЧАРШАФИ.
КОЙ

2024.07.20 | 11:58

2
Виждал съм го един два пъти...... ХА ХА ХА ХА..... КОЙ ти спаси кинтите от КТБ за който се поболя........
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !!!

2024.07.20 | 11:44

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини