Румен Христов: В ДПС предстоят тежки процеси, няма да се месим в спора им

  • 25 юли 2024 19:34

  • 724
  • 5
Румен Христов: В ДПС предстоят тежки процеси, няма да се месим в спора им
© Кадър: БНТ

Ние повече от 2 гoдини нямаме посланик в Украйна. По-добре да имаме някакъв, отколкото да нямаме такъв. Явно е, че има напрежение относно личността на г-н Танев. Това заяви лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Внесеното предложение касае изпълнителната власт и БНБ, за да бъдат покрити критериите за инфлацията. Целта е да се ускорят нужните средства, за да изпълним критериите за еврозоната. Всеки ден закъснение за приемането на еврото не от полза за България. Остава една инфлация, заяви той.

Вчера имаше изслушване в комисията по земеделие след ситуацията с пожарите. Смятам, че огнеборците се справиха не зле, липсва им обаче техника. Шапки долу за хората, които отидоха да помагат за гасенето на пожарите, подчерта Христов.

Петър Танев: Украйна няма нищо общо, хора от България спряха назначението ми за посланик

Категорично не искаме да се месим в спора в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Аз съм преживял разделението в СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, от което още не можем да се възстановим. Няма партия, която да е преживяла разцепление и да е добре. В ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с предстоят тежки процеси. Този спор беше абсолютно излишен. Ние отношение към едната или другата група няма да имаме, заяви лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Ние предложихме един силен кабинет, който щеше да поеме отговорност в едни трудни времена, които предстоят пред страната ни. Предложихме го, защото нямаше да има как да обясним на нашите избиратели защо втори път не го правим, каза още Христов.

 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
724 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Анонимен

2024.07.25 | 20:01

5
Да вярваме ли та вие с патериците бяхте на Трибуната как се изтърва коксла

2024.07.25 | 19:50

4
АМА КВО НИ ГО ПРОБУТВАТЕ ТОА ГЪ ЗОЛИЗНИК , СДС ОТДАВНА УМРЕ И Е ЗАЛИЧЕН В ПАМЕТТА НА НАРОДА КАТО ЕДНО ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗЛОДИЯНИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ.

2024.07.25 | 19:40

2
В ДПС предстои изгонването на герберските калинки

2024.07.25 | 19:44

3
НО НЯМА ДА СА НИТО ТЕЖКИ НИТО БАВНИ

2024.07.25 | 19:39

1
КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОМИЯР

Добави коментар

Водещи новини